CASA DE PENSII SECTORIALĂ

Anunț din data de 01.09.2023


În conformitate cu prevederile art. 7 alin (1) din Hotărârea de Guvern nr. 998/2020 privind stabilirea numărului de bilete de tratament balnear şi de recuperare, a condiţiilor şi modului de acordare, precum şi a modului de distribuire sau de decontare a acestora în sistemul pensiilor militare de stat, vă aducem la cunoștință că numărul de bilete, care se pot acorda/deconta prin intermediul Casei de pensii sectoriale a Ministerului Apărării Naționale, pentru anul 2024, este 3.561 bilete de tratament balnear şi de recuperare.
De asemenea, în baza actului normativ menționat, pensionarii militari şi persoanele beneficiare ale prevederilor actelor normative cu caracter reparatoriu, din evidența Casei de pensii sectoriale a Ministerului Apărării Naționale, care doresc să beneficieze de bilete de tratament balnear şi de recuperare pentru anul 2024 sau de decontarea acestora, trebuie să înainteze cereri instituției noastre, în perioada 10 septembrie - 20 noiembrie a anului în curs.
Cererea însoţită de documentele prevăzute la art. 6 din H.G. nr. 998/2020 poate fi transmisă Casei de pensii sectoriale a Ministerului Apărării Naționale prin poştă pe adresa instituţiei: Casa de pensii sectorială a Ministerului Apărării Naționale, strada Drumul Taberei nr. 7F, sector 6, București, cod poștal 061352, prin e-mail: casadepensii@mapn.ro, sau poate fi depusă la registratura instituției noastre.
Vă adresăm rugămintea ca în cererea de acordare a biletelor de tratament balnear şi de recuperare să fie menționat și numărul de telefon la care solicitantul poate fi contactat.